این نوع نهال در محیط های سرد محصولات درشت و پرباری را تولید میکند و بهترین مکان برای کشت و پرورش این نهال مناطق سرد میباشد ؛ در مناطق گرم هم محصولات این نهال ریز تا متوسط میباشند .
این نهال از سال اول شروع به بار دهی میکند و پایه این نهال کوچک است .
گردو میوه ایست که دارای 2 پوسته نرم و سخت است که پوسته نرم آن به راحتی جدا میشود ولی پوسته دوم سخت و سفت است .
این نهال ها نیاز به سرمای منفی 7 درجه سانتیگراد به مدت 700 ساعت تا 1500 ساعت را دارند .
نهال این نوع گردو توانایی تحمل سرمای منفی 11 را داراست .
ویتامین ها و مواد معدنی موجود در گردو
گردو منبع خوبی از برخی ویتامین ها و مواد معدنی است. از جمله ی آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ویتامین B6: این ویتامین به تقویت دستگاه ایمنی و سلامت دستگاه عصبی کمک می کند. کمبود این ویتامین باعث کم خونی (آنمی) می شود.
مس: مس موجود در گردو از مواد معدنی مفیدی است که موجب تقویت سلامت قلب ، بهبود به عملکرد دستگاه ایمنی بدن، استخوان ها و اعصاب نیز از سایر وظایف این ماده ی معدنی است.
اسید فولیک: با عنوان فولات و ویتامین B9 نیز شناخته می شود و کمبود این ویتامین در دوران بارداری باعث تولد نوزاد ناقص می شود.
ویتامین E: گردو محتوی مقدار زیادی از این شکل ویتامین E است که برای مبارزه بدن با سرطان نیاز است.
فسفر: نزدیک به 1٪ بدن ما را فسفر تشکیل می دهد. این ماده ی معدنی به طور عمده در استخوان ها یافت می شود و اهمیت خاصی در بدن دارند.
منگنز: بیشترین مقدار این ماده ی معدنی مهم در مغزها، غلات کامل، میوه ها و سبزیجات یافت می شود.

خواص داروئی گردو :
گردو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است .
گردو؛ غذاي مغز
گردو را به نام “غذای مغز” نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا ۳ نیاز داریم.
گردو دوستدار قلب
طبق تحقیقات تازه خوردن گردو بعد از غذا ممکن است باعث کاهش آسیب هایی شود که غذاهای چرب به سرخرگ ها وارد می کنند.گردو غنی از ترکیباتی است که تا حدودی از سفت شدن سرخرگ ها جلوگیری و به حفظ انعطاف پذیری آنها کمک می نماید .
گردو حاوی آرژینین، یک آمینو اسید است که بدن از آن برای تولید اکسید نیتریک استفاده می کند. وجود این ماده برا ی حفظ خاصیت انعطاف پذیری قلب لازم است .
گردو همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها و اسید آلفا-لینولئیک (ala)- یک نوع اسید چربی امگا3 نباتی با خواص بهداشتی است. به گفته محققان و کارشناسان تغذیه مصرف بالای این اسید چرب فرد را در برابر حمله قلبی محافظت میکند.
به گزارش هلث سنترز، محققان دانشگاه لومالیندا دریافتهاندکه با افزودن چند گردو به رژیم غذایی روزانه میتوان از خطر بیماری قلبی کاست.
برای خرید گوشی ارزان و با کیفیت به این سایت مراجعه فرمایید . با تشکر